UA-203742017-1
Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rice kakkulapio

Ricen hauskasti kuvioidut kakkulapiot. Näistä kolmesta vaihtoehdosta löydät taatusti mieleisen tai sitten yhdistelet leikkisästi eri kuoseja keskenään! Melamiini on materiaalina käytännöllinen ja kestävä. Kestää vuodeta toiseen käyttöä ja konepesua. Ei naarmuunnu eikä mene rikki helposti sekä kevyt ottaa mukaan esim matkoille, piknikille tai retkille. Kestää myöskin katseita juhlissa! Ricen melamiini on laadukasta elintarvikekäyttöön tarkoitettua BPA ja ftalatti vapaata. Ei suositetta käytettäväksi yli 70 asteen ruoille ja nesteille. Ei uuniin eikä mikroon. 
Hinta:10.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
salama
kukkaketo
viinirypäleterttu

Lisätiedot

pituus 26 cm ja leveys 6 cm :
materiaali melamiini :
ei sisällä ftalaatteja eikä BPA:ta.:

Suosittelemme myös

The Gift Label käsisaippua

you_rock_handsoap.png&width=280&height=500
Gift Labelin käsisaippua on vegaaninen ja biohajoava, tuoksuna metsäinen sypressi. 
Tuote on väriaineeton ja ei sisällä sulfaatteja tai fosfaatteja. Pullot on tehty kierrätysmuovista ja erilaisilla etikettien väreillä ja teksteillä saat juuri oikean tunnelman päivääsi.
Nämä saippua kuuluvat ns. miesten..
Hinta: 14.00 €

Phister & Philina poikavauvan housut "Star baby pants"

baby-boy-pants-star-baby-pants-p0412-0213ink.png&width=280&height=500
Phister & Philina poikavauvan sweet-malliston hienot tähtipökät! Ihanan rento leikkaus haaruksista lököttävät ja 100% puuvilla tekee näistä taatusti miellyttävät käyttää. Hauska tähtiprintti ja nilkkaresorit raidalliset. Käy hyvin yhteen "Free baby top" ja "Free boy top"-paidan kanssa!
Hinta: 16.00 €30.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »